بعضی از خوراکیها علاوه بر اینکه در حالت تازه مفیدی هستند، میتوانند به صورت خشک شده نیز مورد استفاده قرار بگیرند بدون اینکه تاثیری در فواید آنها به وجود آید. یکی از این خوراکیها سبزی خشک است و در این دسته، شوید خشک نیز قرار دارد.
استفاده از سبزیجات خشک در دنیای غذاها میتواند به آنها عطر و طعم خاصی ببخشد. برای اطلاع از قیمت خرید سبزی خشک عمده با بستهبندی درجه یک، میتوانید با ما تماس بگیرید.
سفارش سبزی خشک تیار
در جهان بسیاری از سبزیجات معطر وجود دارند که هرکدام در فصل خود میتوانند زینتآفرین سفرههای ما باشند و از طعم، عطر و فواید بیشمار آنها بهرهبرداری کنیم.
شوید خشک خانگی از جمله این سبزیجات است و سبزیجاتی مانند ریحان، نعناع، ترخون، شوید، شنبلیله، گشنیز، پونه و غیره از انواع سبزیجات خوش عطر و بویی هستند که استفاده از نسخه خشک و آسیاب شده آنها در غذاهای مختلف مانند آشها، سوپها، کوکو و آبگوشت و غیره عطر و طعم بینظیری را به آنها میبخشد.
علاوه بر استفاده در انواع خوراکیها، برخی از سبزیجات خشک مانند بابونه و آویشن حتی به صورت دمنوش نیز تهیه شده و مورد استفاده قرار میگیرند.
نحوه آماده کردن سبزی خشک تیار
برای تهیه سبزیجات تازه، پس از چیدن و برداشت از زمینهای زیرکشت سبزیجات، آنها را تمیز میکنیم و ساقهها، اضافات و علفهای هرز موجود در آنها را جدا میکنیم. سپس گل ولای باقیمانده را از لابهلای برگهای سبزیجات جدا کرده و آنها را به خوبی شستشو میدهیم. سپس آنها را در سبدی قرار میدهیم تا آب اضافیشان خارج شود.
سبزیجات را روی سطحی مسطح مانند سینی یا پارچهای نخی پهن میکنیم و در معرض هوای آزاد و در سایه یا دور از نور مستقیم آفتاب قرار میدهیم تا به تدریج رطوبت اضافی آن خشک شود. سپس آنها را در کیسههای مخصوص یا در شیشه یا بطری بستهبندی میکنیم تا در مواقع لزوم بتوانیم از آنها استفاده کنیم، بعنوان ادویه و چاشنی در انواع خوراکیها یا به عنوان دمنوش مصرف نماییم.
خشک کردن سبزی + آموزش
سبزیجات را میتوان به دو صورت در خانه و با استفاده از دستگاههای سبزی خشککنی خشک کرد. استفاده از دستگاه سبزی خشککن، روشی بسیار آسانتر و با سرعت بیشتری برای خشک کردن سبزیجات است، اما تهیه و عمل آوری آن در خانه نیز بسیار ساده است و هر کسی میتواند این کار را انجام دهد.
خشک کردن سبزیجات برای خانمهای خانهدار علاوه بر لذت و سرگرمی، مزیتهای اقتصادی نیز دارد و به عنوان یک شغل آسان و کم هزینه محسوب میشود. محدودیت این روش سنتی این است که به دلیل عدم وجود دستگاههای خاص، امکان خشک کردن مقدار زیادی از سبزیجات یا در حجم بزرگ امکان پذیر نیست.
نواحی مختلف کشور به دلیل داشتن آب و هوای متفاوت، دارای تنوع پوشش گیاهی و سبزیجات معطر متفاوتی هستند. به همین دلیل هر منطقه سبزیجات خاص به خود را دارد که مختص آن منطقه است. با توجه به بعد مسافت و حساسیت سبزیجات به تغییرات آب و هوا و همچنین احتمال فساد در طول مسیر، انتقال سبزیجات به نقاط دیگر کشور ممکن است مشکل باشد. خشک کردن سبزیجات این فرآیند را آسانتر میکند و به مشکلاتی از این دست پاسخ میدهد.
قیمت سبزی خشک تیار
با توجه به کیفیت عالی سبزیجات خشک ایرانی و شهرت آن در زمینه عطر و طعم، علاوه بر استقبال عمومی در داخل کشور، صادرات آنها به کشورهای دیگر نیز به طرز فراوان صورت میگیرد و به اقتصاد کشور سود قابل توجهی را ایجاد میکند.
قابل ذکر است که یکی از مزیتهای دیگر خشک کردن سبزیجات، کارآفرینی در کشور و ایجاد اشتغال دائمی برای افراد جویای کار در هر سن و جنسی است. این روش یک فرصت کارآفرینی ساده و با سوددهی بالا و بازدهی سریع برای افرادی که سرمایه بالایی برای راهاندازی کسب و کارهای پرهزینه ندارند، به ارمغان میآورد.
بدون دیدگاه