طرز تهیه سوپ پرک جو دوسر با مرغ

طرز تهیه سوپ پرک جو دوسر با مرغ

سوپ جو یکی از سوپ‌های بسیار محبوب است که در اکثر رستوران‌ها و مراسم مختلف سرو می‌شود. یکی از کاربردهای پرک جو دوسر، پخت سوپ است. جو دوسر به سرعت پخت می‌رسد و غلظت مناسبی به سوپ می‌بخشد. اما سوپ را تنها یک غذا نگویید! اگر سوپ را با استفاده از پرک جو دوسر تهیه کنید، یک غذای پر از پروتئین و فیبر خواهید داشت که به خوبی احساس سیری می‌کنید. برای تهیه یک سوپ رستورانی بسیار خوشمزه، پیشنهاد می‌کنم این دستور پخت را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پرک جو دوسر با مرغ

برای تهیه سوپ مورد نظر، می‌توانید از این مقادیر برای 4 تا 5 نفر استفاده کنید:

پرک جو دوسر: 1 پیمانه
سینه مرغ: نصف یک سینه کامل
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
هویج: 1 عدد
سبزی سوپی: 4 قاشق غذاخوری
آب لیموترش: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

با استفاده از این مواد، می‌توانید سوپ خوشمزه و مناسب برای 4 تا 5 نفر تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پرک جو دوسر با مرغ

پرک جو دوسر را کی به سوپ اضافه کنیم

قبل از شروع دستور پخت، باید به این سوال پاسخ دهیم که پرک جو دوسر را کی باید به سوپ اضافه کنیم. درست است که جو دوسر بسیار زود پز می‌شود. برای راحتی کار، می‌توانید پرک جو دوسر را همراه با سایر مواد به سوپ اضافه کنید، از ابتدای پخت آن. به این ترتیب، پرک جو همراه با سایر مواد در حین پخت سوپ به طور یکنواخت دربیاید و همراه با گوشت مرغ پخته می‌شود.

پرک جو دوسر را کی به سوپ اضافه کنیم

طرز تهیه سوپ جو دوسر با مرغ

با اینکه همه چیز را درباره جو دوسر می‌دانید، حالا وقت آن است که به دستور پخت سوپ پرک جو دوسر با مرغ بپردازیم. مراحل زیر را برای تهیه سوپ دنبال کنید:

1. پرک جو دوسر را همراه با پیاز، هویج و سیب‌زمینی پوست‌کنده در قابلمه بپزید.
2. پس از پخت، مرغ را از قابلمه دربیاورید و آن را ریش‌ریش کنید.
3. پیاز، هویج و سیب‌زمینی را از قابلمه دربیاورید و آن‌ها را داخل مخلوط کن بریزید. کمی از آب سوپ را به آن اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا یکدست شوند.
4. مخلوط پیاز، هویج و سیب‌زمینی را به قابلمه اضافه کنید.
5. مرغ‌های ریش شده را به قابلمه اضافه کنید.
6. رب گوجه فرنگی، نمک، آبلیمو و فلفل سیاه را به سوپ اضافه کنید.
7. بعد از رنگ دادن رب گوجه، سوپ را بچشید. اگر نیاز به تنظیم مقدار نمک، فلفل یا آبلیمو بود، مزه آن را مطابق سلیقه خود تنظیم کنید.
8. حدود یک ربع تا پنج دقیقه قبل از پایان پخت سوپ، سبزی سوپی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید با بقیه مواد کمی بپزد.
9. سوپ شما آماده است! قبل از سرو، می‌توانید سبزیجات تزیینی اضافی نیز به آن اضافه کنید.
10. سوپ را داخل ظروف سرو بریزید و به همراه نان یا تنقلات دلخواه سرو کنید.

حالا می‌توانید سوپ پرک جو دوسر با مرغ خوشمزه خود را نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ جو دوسر با مرغ

طبع جو دوسر چیست

طبع جو دوسر معتدل است، به این معنا که نه سرد است و نه گرم. برخی از پزشکان طب سنتی باور دارند که جو دوسر طبع خشکی نیز دارد. طبع معتدل جو دوسر به بهبود سلامت روان کمک بسیاری می‌کند. با مصرف اوتمیل حاوی جو دوسر، آرامش را به روان خود هدیه می‌دهید و قادر خواهید بود بهتر با استرس‌ها روبرو شوید. روان آرامش‌بخش شما، باعث افزایش اعتماد به نفس و بهبود کارایی شما خواهد شد. همچنین، این تأثیرات می‌تواند روابط اجتماعیتان را بهبود ببخشد و تأثیر منفی افکار را کاهش دهد.

وقتی کمتر استرس داشته باشید و روانی ثابت‌تر داشته باشید، بهتر می‌توانید تمرکز کنید و به سرعت بیشتری کارها را انجام دهید. مصرف منظم جو دوسر به شما کمک می‌کند تا تمرکز بیشتری داشته باشید و عملکرد بهتری در انجام کارها از خود نشان دهید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

تا حالا کسی رأی نداده! اولین نفر باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *