ادویه یک دانه، میوه، ریشه، پوست یا سایر اجزا گیاهی است که اصولاً برای افزودن طعم و رنگ به غذا استفاده میشود. ادویههای تند از سایر اجزا گیاهی تفاوت دارند که برگها، گلها یا ساقههای گیاهی هستند و برای اضافه کردن طعم و ارائه چاشنی به غذا استفاده میشوند.
ادویهجات گاهی در پزشکی، مراسم مذهبی، لوازم آرایشی و حتی تولید عطر نیز استفاده میشوند. به عنوان مثال، وانیل به طور معمول در تولید عطر استفاده میشود.
فروش ادویه های مرغوب
یک ادویه میتواند به چندین شکل مختلف وجود داشته باشد، از قبیل تازه، خشک کامل یا خشک شده و آسیاب شده. به طور کلی، ادویهها به صورت خشک تهیه میشوند. ادویههای ترش ممکن است برای استفاده آسان به شکل پودر تبدیل شوند. ادویه خشک کامل، مدت زمان نگهداری بیشتری دارد و امکان خریداری و ذخیره آن در مقادیر بیشتری را فراهم میکند که به نوبه خود باعث کاهش هزینه در هر وعده میشود.
ادویههای تازه، مانند زنجبیل، معمولاً طعم برجستهتری نسبت به شکل خشک آن دارند، اما این ادویهها گرانتر هستند و مدت زمان نگهداری کمتری دارند. برخی از ادویههای ترش مزه همیشه به شکل تازه یا کامل در دسترس نیستند. به عنوان مثال، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری و بسیاری از این ادویهها باید به شکل آسیاب شده خریداری شوند. دانههای کوچک مانند رازیانه و خردل نیز اغلب به شکل کامل و پودر استفاده میشوند.
خواص ادویه ها
اگرچه ادعا میشود که ادویهها فواید سلامتی دارند، اما تاکنون تحقیقات کافی برای تأیید این ادعاها انجام نشده است. ادویهها در سرتاسر جهان یافت میشوند، اما میتوان گفت که هند 75درصد از تولید جهانی ادویه را تأمین میکند. این واقعیت در فرهنگ آنها از طریق غذاهای محلی آنان مشهود است. تاریخچه تجارت ادویهها در سراسر شبه قاره هند، شرق آسیا و خاورمیانه به خوبی شناخته شده است.
گرچه برخی از ادویهها دارای خواص ضدمیکروبی در شرایط آزمایشگاهی هستند، فلفل به عنوان یکی از ادویههای رایج – اگرچه تأثیر نسبی دارد – در هر صورت نمک که قیمت کمتری دارد، بسیار موثرتر است.
خرید ادویه های مرغوب
تقاضای اروپا برای ادویهجات از هندوستان و آسیای شرقی بسیار بالاست و ایران نیز به عنوان یکی از تولیدکنندگان ادویه شناخته میشود. علاوه بر این، در کشور عزیز ایران نیز ادویهها تولید میشود و جوانان ایرانی در این حوزه با آزمون و خطا به تولید ادویههای مختلف با طعم، تلاش کردهاند که بازخورد خوبی داشتهاند. در حال حاضر، انواع و اقسام ادویهها به صورت خالص و مخلوط تولید میشوند.
ادویهجات در درجه اول برای اضافه کردن طعم به غذا یا ایجاد تنوع استفاده میشوند. علاوه بر این، از آنها برای افزایش عطر و بوی محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. همچنین، در دورههای مختلف، بسیاری از ادویهها خواص دارویی نیز دارند.
در نهایت، از آنجایی که ادویهها محصولات گران، کمیاب و منحصر به فردی هستند، مصرف آشکار آنها اغلب نماد ثروت و طبقه اجتماعی بوده است. توضیح محبوبتر درباره عشق به ادویهها در قرون وسطی این است که از آنها برای حفظ گوشت و جلوگیری از فساد یا پوشاندن طعم گوشتی که قبلاً از بین رفته بود، استفاده میشد.
سفارش ادویه های مرغوب
اکثراً ادعا میشود که ادویهها در گذشته به عنوان نگهدارنده غذا یا برای پوشاندن طعم گوشت فاسد، به ویژه در قرون وسطی اروپا، مورد استفاده قرار میگرفتند. این ادعا نادرست است. در واقع، ادویهها در مقایسه با نمک، دود کردن، تند کردن یا خشک کردن، به طور نسبی تأثیر کمتری در نگهداری غذا دارند و در پوشاندن طعم گوشت فاسد نیز تأثیر چندانی ندارند.
علاوه بر این، همیشه ادویهها به نسبت گران قیمت بودهاند. به عنوان مثال، در قرن پانزدهم در آکسفورد، فلفل به عنوان یکی از ارزانترین ادویهها تقریباً به اندازه یک خوک کامل بود. در کتابهای آشپزی معاصر نیز هیچ مدرکی درباره استفاده ادویهها به عنوان نگهدارنده وجود ندارد. این کتابها معمولاً توصیه میکنند ادویهها را در انتهای فرآیند پخت و پز اضافه کنید، جایی که تأثیر نگهدارندهای ندارند.
برای خرید ادویههای مختلف، میتوانید با مدیر فروش مجموعه تماس بگیرید و پس از مشاوره، خرید مناسبی را تجربه کنید. برای ارتباط با ما، میتوانید به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.